9000 ₴
Китайською: 老茶头
Країна: Китай
Регіон: Юньнань, Пуер
Сезон: Весна
Рік: 2021
"Чайні голови" утворюються на етапі "водуй"(渥堆,вологого скиртування - ферментації у великих купах),
коли при високій температурі і вологості та активному виділенні пектину з чайного листа утворюються застиглі пуерні грудки.
Особливістю чайних голів є нерівномірна ферментація чайного листа, і склеювання в грудки часто створює неординарний та цікавий смаковий профіль.
Представлені чайні голови походять з тієї самої сировини і партії, що й Уляншань Шу Пуер.
Це унікальна нагода порівняти конкретний шу пуер та "його" чайні голови.
У ароматі сухофрукти та згущене молоко.
Смак родзинок, сухофруктів з нотами кисло-солодків яблук.
Приємний масляний посмак.